Închide

Accident la Sala Polivalentă: un BMW a izbit atât de tare tramvaiul încât l-a scos de pe șine

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 24, 2017 0 2224

Accident în zona Sălii Polivalente din Cluj-Napoca în urmă cu puține momente – un șofer cu un BMW înmatriculat în Alba a izbit atât de tare tramvaiul care circula spre Mănăștur încât l-a scos de pe șine.

Imaginile vorbesc de la sine:

Astfel de accidente nu se întâmplă foarte des în Cluj: ultima dată când un tramvai a deraiat a fost în august 2014, când un troleibuz al cărui șofer nu s-a asigurat a intrat în plin într-un tramvai și l-a scos de pe șine, în Mănăștur. Mai multe persoane au trebuit duse la spital, atunci.
Tamponări au fost însă mai frecvente: ieri pe Muncii un autoturism Skoda Rapid s-a ciocnit cu un tramvai mov, iar în urmă cu câteva zile, în 17 octombrie, un alt tramvai a fost izbit de o mașină în Mănăștur, la intersecția străzilor Primăverii cu Islazului.

UPDATE Directorul CTP Cluj Liviu Neag spune pentru actualdecluj.ro că pagubele vor fi evaluate săptămâna viitoare, după care tramvaiul intră în reparații – deci sunt zile bune până când acesta va deveni operațional. Tramvaiul a fost scos de pe șine, precizează el, nu atât din cauza vitezei impactului cât din cauza faptului că mașina a lovit tramvaiul în zona de articulație, și nu în zona roților.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu