Închide

Accident în Vâlcele, o mașină s-a răsturnat, 3 răniți

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 07, 2023 0 189

Accident în Vâlcele, o mașină s-a răsturnat, o femeie blocată în mașină a fost scoasă de echipajele de urgență, trei persoane au fost transportate în total la spital.

Accidentul a avut loc în Vâlcele în jurul orei 19.15. La fața locului au ajuns echipaje de urgență cu două autospeciale, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță. În accident a fost implicat un singur autoturism, care era răsturnat în momentul în care forțele de prim-ajutor au ajuns la fața locului. Înăuntru se afla o femeie de aproximativ 60 de ani, conștientă și cooperantă. Aceasta nu era încarcerată, dar acuza dureri, astfel că echipajele ISU Cluj au extras-o în siguranță, pentru a nu agrava posibilele leziuni. De asemenea, la spital au mai fost transportați doi bărbați de aproximativ 60 de ani și 30 de ani. Pompierii au asigurat de asemenea măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Revenim cu informații

UPDATE Citește și:

Accidentul cu 3 răniți de aseară din Vâlcele, unde o mașină s-a răsturnat, a fost provocat de șoferul care a pierdut controlul într-o curbă deosebit de periculoasă

Nici un comentariu

Scrie un comentariu