Închide

Accident în Făget cu trei mașini implicate. Două persoane au fost transportate la spital

Actualitate by Catalin Suciu - aug. 27, 2023 0 420

Accident în Făget, unde trei mașini s-au tamponat. Șase persoane au fost consultate de echipajele medicale, iar două au fost trimise la spital.

 

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Făgetului din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ și o motocicletă SMURD, unde au găsit trei autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea. Șase persoane au fost consultate la locul accidentului, dintre care două femei, în vârstă de aproximativ 70 și 50 de ani, au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate.

Conform primelor evaluări acestea prezentau afecțiuni ușoare”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.