Închide

Accident grav pe cel mai periculos drum din Cluj, traficul feroviar și auto blocat, 3 mașini implicate, 3 victime

ActualitateTop News by Actual de Cluj - ian. 02, 2019 0 2486

Accident grav pe cel mai pericuos drum din Cluj, DN1E60, în Bologa: trei mașini implicate, trei victime, traficul feroviar și auto sunt blocate.

Accidentul a avut loc în urmă cu puține minute la KM 538+600. Un camion încărcat a ieșit de pe carosabil și a intrat pe calea ferată, pe care a blocat-o. Până la degajarea celor doi căi de rulare traficul, atât cel auto cât și cel feroviar, au fost blocate. Trei persoane par din primele cercetări să fi fost rănite în accident, e vorba de răni ușoare. Toate cele trei victime rănite ușor se aflau în prima mașină lovită; accidentul a fost produs de șoferul TIR-ului, un bărbat de 33 de ani din Turda.

UPDATE ora 10.43 La aproximativ o oră de la producerea accidentului traficul auto și cel feroviar au fost deblocate.

UPDATE ora 10.56 „Conducătorul TIR-ului nu a adaptat viteza la condițiile meteo-rutiere pe un carosabil umed, a pierdut controlul iar remorca a ajuns pe contrasens unde a lovit un autoturism care circula regulamentar din sens opus, respectiv pe sensul Cluj-Napoca-Oradea. Autoturismul a fost proiectat ulterior în alt autoturism care circula în spatele său. TIR-ul a ajuns apoi pe zona de protecție a căii ferate”, explică polițiștii aflați la fața locului. Click pentru audio:

Aceștia avertizează: atenție la adaptarea vitezei la condițiile meteo și rutiere acum când ninge în averse iar carosabilul este ud și deci aderența pneurilor are de suferit. „Mai încet, dar în siguranță”, spun polițiștii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare