Închide

Accident cu patru răniți din care unul grav aseară între localitățile Sântioana și Fizeșu Gherlii

Actualitate by Actual de Cluj - mai 19, 2024 0 98

Accident cu patru răniți aseară între localitățile Sântioana și Fizeșu Gherlii.
La fața locului au ajuns două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje de la Serviciul Județan de Ambulanță. Echipajele operative au găsit un autoturism avariat, ieșit în afara părții carosabile, fără ocupanți în acesta. Patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani, au primit primul ajutor calificat la fața locului, dintre care unul era în stare critică. Acesta a fost intubat către echipajul medical, fiind apoi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
De asemenea, echipajele SMURD și SAJ au transportat și ceilalți trei tineri, care au solicitat îngrijiri medicale, la spital. Conform primelor evaluări, aceștia din urmă erau în stare de conștiență și erau cooperanți.

Accidentul a avut loc în jurul orei 3.30 dimineața. Din primele cercetări s-a constatat că un șofer de 19 ani, din județul Mureș, care se deplasa cu un autoturism în direcția localității Sântioana ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autovehicul părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se. În urma accidentului a rezultat rănirea a trei tineri, pasageri în autoturism. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare