Închide

Accident cu doi răniți între care un copilaș de un an și șapte luni transportați la spital, în această seară între Gilău și Florești

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mart. 28, 2023 0 211

Accident cu doi răniți între care un copilaș de un an și șapte luni transportați la spital, în această seară între Gilău și Florești.

În urma accidentului au fost transportați la spital o femeie de 46 de ani și un minor de un an și șapte luni. Echipajele de prim-ajutor spun că la o primă evaluare, ambii aveau afecțiuni ușoare.

Accidentul a avut loc în această seară între Florești și Gilău. În accident au fost implicate trei autoturisme, iar echipajele de prim-ajutor sosite de urgență la fața locului, cu trei ambulanțe și un echipaj de la punctul de lucru Florești al ISU Cluj, au găsit la locul accidentului cinci persoane, printre care un copil. Nu au existat victime încarcerate.

Revenim cu informații

UPDATE

Accidentul a avut loc în jurul orei 20.50. Din primele informații, polițiștii au constatat că o tânără în vârstă de 22 de ani care circula cu autoturismul înspre Cluj-Napoca ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând pe contrasens, unde ar fi produs o coliziune cu alte două autovehicule, a precizat IPJ Cluj.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare