Închide

Accident cu 3 răniți pe cel mai periculos drum din Cluj, trafic blocat

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 07, 2022 0 339

Accident în urmă cu puține momente pe cel mai periculos drum din Cluj, DN1E60, între o mașină și un tractor. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital, traficul este blocat.

Accidentul a avut loc la ieșirea din Huedin, spre Oradea. ”Apelul de urgență a venit în jurul orei 20:40, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. Pompierii au găsit la fața locului un autoturism și un tractor avariate, iar ocupanții erau ieșiți din autovehicule”, a arătat Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Trei bărbați au fost consultați la fața locului și au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate. La prima evaluare aceștia prezentau afecțiuni ușoare, a precizat ISU.

Traficul este blocat la ora publicării acestei știri.

Revenim cu informații

UPDATE Din primele informații, un bărbat în vârstă de 67 de ani, din comuna Poieni, care se deplasa cu autoturismul dinspre Oradea spre Cluj-Napoca, ar fi intrat în coliziune cu un tractor care se deplasa în aceeași direcție, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Huedin, au arătat polițiștii. În urma impactului, cei doi bărbați, dar și un pasager care se afla în autoturism au necesitat îngrijiri medicale de specialitate și au fost transportați la spital. Testările cu aparatul etilotest ale celor doi șoferi au indicat rezultate negative.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu