Închide

A treia rundă a fost cu noroc. Primăria începe proiectul de extindere a grădiniței Parfum de Tei

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iun. 13, 2021 0 153

Primăria a contractat servicii de proiectare pentru documentația de urbanism care să pregătească extinderea grădiniței „Parfum de Tei”. După trei ofertări din partea acelorași proiectanți, Arhi Box, primăria a bătut palma pentru serviciile de proiectare, faza Plan Urbanistic de Detaliu pentru 3450 lei.

Arhi Box lucrează în prezent cu Regia Primăriei  la proiectele de reamenajare de străzilor de lângă Parcul Central din Cluj-Napoca, s-a ocupat de proiectul parcului din Zorilor, de conceptul de amenajare de la Baza La Terenuri sau de proiectul de reamenajare a străzii Bună Ziua.

Primăria a anunțat că dorește să extindă clădiri în care funcționează grădinița  „Parfum de Tei” și să se ajungă la creșterea capacității grădiniței cu 6 noi săli de grupă, cabinet medical, sală de mese, cabinet metodic, după cum a anunțat instituția în 2020.

În septembrie 2020, primarul Boc raporta că „Modernizare şi extindere grădiniţa „Parfum de tei” proiectul „Este la faza de realizare documentaţie tehnică şi de urbanism. Este predată documentaţia pentru AC la Urbanism. După ce avem AC, urmează să primim PT, apoi urmează să facem achiziţia pentru lucrări”.

Grădinița Parfum de Tei funcționează în 3 locații, Deceban nr.41, Sigismund toduță 9 și Decebal nr. 49-51.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu