Închide

A refuzat prelungirea în ultimul moment. Conceicao a declinat oferta CFR-ului, Miriuță în pole-position

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 25, 2016 0 681

Antrenorul portughez Toni Conceicao nu va mai continua la CFR Cluj, deși a lăsat de înțeles în urmă cu câteva zile că ar fi fost dispus să rămână.

Conceicao a avut o întrevedere cu administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu și i-a transmis că prima sa opțiune rămâne CFR Cluj. Cu toate acestea, portughezul s-a răzgândit și va pleca. Conceicao a solicitat o serie de transferuri din Portugalia, doleanță pe care clubul nu i-a putut-o îndeplini.

La antrenamentul din această dimineață, Conceicao și-a luat oficial adio de la fotbaliști. Și povestește unul dintre componenții echipei: „Ne-a zis că pleacă și ne-a mulțumit pentru tot. Și-a luat la revedere de la noi în vestiar.  Ne-a transmis mult succes și ne-a spus că poate într-o zi vom mai lucra împreună.” Clubul va anunța în două zile cine va însoți echipa marți în cantonament. În acest moment, principalul favorit să-i ia locul este Vasile Miriuță, liber de contract după despărțirea de Energie Cottbus.

Din 23 de meciuri în acest sezon, Conceicao a pierdut doar cinci.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.