Închide

[A] FOTO Cum arată cel mai nou hotel de 5* din Transilvania, deschis la Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 26, 2018 0 1423

 

Hotelul Platinia, parte a complexului imobiliar dezvoltat pe fosta platformă a fabricii de bere Ursus, are 121 de apartamente, a început să primească oaspeţi de la începutul anului şi s-a inaugurat oficial azi. Printre primii oaspeţi ai hotelului se numără şi vedeta tenisului mondial feminin, Simona Halep, venită la Cluj pentru meciurile de FedCup din acest an.

Hotelul este parte a proiectului imobiliar cu funcțiuni mixte Platinia Shopping Center & Hotel, proiect inovativ prin îmbinarea a trei tipuri de funcțiuni pe care le reunește: rezidențial, comercial și hotelier. Proiectul este amplasat pe o locație plină de tradiție pentru clujeni: fosta Fabrică de Bere Ursus de pe Calea Mănăștur 2-6.

Hotelul Platinia este un hotel full service, având un total de 121 de apartamente. Oaspeții hotelului pot opta între 5 tipuri de apartamente, realizate după un design contemporan, cu discrete note industriale, care combină într-o manieră aparte materialele de calitate și finisajele prețioase cu frumusețea brută a betonului aparent. Suprafețele de cazare sunt extrem de generoase, pornind de la 55 mp și ajungând până la 320 mp pentru Penthouse-ul de la ultimul
nivel. Fiecare tip de apartament beneficiază de dotări și facilități luxury, cu accent pe confortul dedicat zonei de dormit, precum și un birou de lucru accesorizat complet, amplasat în zona de living. Totodată, spațiile de cazare dispun de balcon sau terasă proprie, foarte apreciate de oaspeții fumători, dar și de cei nefumători. Așadar, toate apartamentele asigură un confort deosebit în utilizarea acestora pentru funcțiuni de hotel, dar în același timp sunt adaptate funcțiunii de birou, având complet separată zona de dormit de zona de lucru. Penthouse-ul de la etajul 11 al Hotelului Platinia***** este astfel conceput încât să ofere o experiență autentică a luxului. Dotat cu terasă panoramică, 2 dormitoare spațioase, 3 băi cu steam shower, jacuzzi, cadă, duș, zonă de birou, living spațios și având o înălțime a plafonului de 3,7 m, penthouse-ul este unic în Transilvania. Toți oaspeții cazați beneficiază de: welcome corner cu cafea și răcoritoare în lobby, complimentary package în apartament (apă, ceai, cafea), serviciu concierge, mic dejun, room service, acces la sala de fitness și saună, internet wireless gratuit, servicii de spălătorie și
curățătorie.

De asemenea, Hotelul Platinia dispune de un centru de conferințe modern cu 3 săli multifuncționale și 2 restaurante a la Carte: restaurantul AMAGUSTO, cu specific italian și restaurantul SAKURA, cu specific asiatic. În plus, oaspeții cu autoturisme au acces în parcarea subterană, securizată cu control acces și supravegheată video. ”Hotelul Platinia introduce elemente unice pe piața hotelieră din Transilvania, deosebindu-se de alte hoteluri prin suprafața generoasă a spațiilor de cazare, facilitățile și dotările din categoria luxury respectiv serviciile personalizate, menite să stabilească un nou standard în ospitalitate, atât pentru clienții de business, precum și pentru cei de leisure sau tranzit. Mai mult, prin conectarea directă la Platinia Shopping Center, oaspeții hotelului beneficiază de o experiență hotelieră memorabilă, având acces la o gamă diversificată de servicii și produse (fashion, beauty, book store, ATM, servicii bancare, farmacie, supermarket, telefonie, agenție de turism, flower shop), restaurante a la Carte, cafenele și casino.”, precizează Cosmin Sîndean, CEO Hotel Platinia & Platinia Shopping Center.

Valoarea totală a investiției pentru realizarea Hotelului Platinia este de aproximativ 19 milioane
de euro, a precizat dezvoltatorul, omul de afaceri Vasile Puşcaş. Pe o piaţă hotelieră în creştere, operatorii noii unităţi de cazare mizează pe un grad de ocupare de 55%, încă din primul an de funcţionare. Preţurile de cazare încep de la 150 de euro pe noapte, iar o noapte în penthouse poate ajunge la 2000 de euro.

 

Câteva imagini:

 

Acest material este un advertorial

Nici un comentariu

Scrie un comentariu