Închide

A fost desemnat câștigătorul licitației pentru construcția subsecțiunii Chiribiș- Biharia a Autostrăzii Transilvania

Economie by Actual de Cluj - iun. 08, 2023 0 177

A fost desemnat câștigătorul licitației pentru construcția subsecțiunii Chiribiș- Biharia a Autostrăzii Transilvania, a anunțat azi ministrul de resort Sorin Grindeanu.
După semnarea contractului, asocierea de constructori români va avea la dispoziție 785,21 milioane de lei  plus TVA și 24 de luni ca să construiască tronsonul, care însumează 28,55 de kilometri. Din cele 24 de luni prevăzute în contract, primele șase sunt pentru proiectare, iar restul – pentru execuție. ”Procedura pentru semnarea contractului, finanțat din fonduri europene nerambursabile, va putea fi demarată peste zece zile, dacă nu vor fi depuse contestații”, a spus Grindeanu.

Asocierea de constructori și proiectanți români Precon Transilvania SRL și Citadina 98 SA a fost desemnată câștigătoare pentru realizarea secțiunii.

May be an image of ‎map and ‎text that says "‎Autostrada Transilvania Sectiunea Chiribis Biharia Nodrutier Chiribis km 24+525 fegatura cuDJ 191A Nod rutier Biharia -km 58+875 Hodoş legatura CL R S Gי Tâutelec‎"‎‎

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu