Închide

EXCLUSIV „U” Cluj negociază cu un idol al tribunelor pentru a-i lua locul lui Falub

SportTop News by Catalin Suciu - oct. 19, 2018 0 1600

Universitatea discută cu mai mulți antrenori după demiterea lui Adrian Falub. E o listă cu mai multe nume, antrenor i cu experiență, dar și tineri.

Principalul favorit la această oră este Claudiu Niculescu, dat afară de Dinamo după doar trei săptămâni. Niculescu, câștigător al Cupei și Supercupei României pe banca lui FC Voluntari este liber de contract și a discutat deja cu conducerea Universității.

Este unul dintre cei mai iubiți foști jucători ai Universității. E bine de menționat că Niculescu și-a încheiat oficial cariera de fotbalist în tricoul lui „U” Cluj, pentru care a evoluat în Liga 1 în perioada în care clubul era patronat de Florian Walter.

„Nu am am avut un meci de retragere şi sincer îmi doresc. Dacă ar fi să fie mi-ar plăcea să joc pentru Universitatea Cluj, în faţa suporterilor clujeni, care sunt minunaţi. Dacă ar fi ca meciul amical să fie şi cu Dinamo atunci ar fi perfect, mai ales că cele două galerii sunt înfrăţite. Şi pentru Ionel Dănciulescu ar putea să fie meciul de retragere. În fine, îmi doresc dar nu depinde de mine„, spunea în trecut „Clau-gol”.

Claudiu Niculescu a jucat pentru U Cluj în perioada 2010-2012. A marcat 18 goluri pentru „şepcile roşii”, în 38 de meciuri. Pentru scurt timp a fost și antrenor principal interimar la Universitatea. Ulterior, acesta le-a mai antrenat pe CSM Râmnicu Vâlcea, Dacia Mioveni, FC Voluntari și Dinamo.

În eventualitatea în care Niculescu va refuza propunerea, Cristi Dulca este o altă variantă luată în calcul. Costel Gâlcă e un alt nume aflat în cărți, dar acesta e foarte dificil de adus, așteptând oferte din străinătate, în special.

foto: citynews.ro

EXCLUSIV Adrian Falub, demis de U Cluj după remiza cu Ripensia

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare