Închide

Reparații de 3 milioane lei pe trei străzi importante din Cluj

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mai 16, 2017 0 817

Utilajele Regiei Autonome a Domeniului Public s-au instalat pe arterele Fântânele, Artelor și Câmpului și vor lucra pînă în vară la repararea respectivelor străzi.

Dintre acestea, cea mai importantă lucrare este cea de pe strada Câmpului arteră care urmează să fie lărgită la trei benzi de circulație, prin îngustarea trotuarelor. Lucrările de pe Câmpului vor viza tronsonul între strada Izlazului şi strada Mehedinţi. Intervențiile de pe strada Câmpului sunt măsuri punctuale anunțate de primărie încă de anul trecut pentru a decongestina traficul din cel mai mare cartier al Clujului, Mănăștur. 

sursa foto: Facebook

Termenul de execuție  estimat pentru stăzile Artelor şi Câmpului este de 2 luni, în timp ce pentru strada Fântânele executarea lucrării este estimată la 3 luni şi jumătate. Valoarea totală a contractelor de execuţie este de 3.168.356 de lei fără TVA, după cum a anunțat viceprimarul Dan Tarcea.

Un alt proiect de reorganizare a unei alte artere din Mănăștur urmează să înceapă tot în perioada următoare. Este vorba despre strada Izlazului care va fi modernizată, concomitent cu reorganizarea locurilor de parcare. De asemenea, odată cu reconfigurarea arterei va fi amenajat și un sens giratoriu la intersecția Mehedinți-Mogoșoaia care îl va degreva pe cel de la intersecția Câmpului-Frunzișului.

sursa foto: Facebook

Detalii despre un alt proiect de trafic al Primăriei din Mănăștur:

Veste bună pentru trafic în cel mai mare cartier al Clujului

DESPRE PROIECTELE PRIMĂRIEI PRIVIND FLUIDIZAREA TRAFICULUI ÎN CLUJ-NAPOCA:

“Revoluția” pentru descongestionarea traficului începe în 2017. Cum a fost la dezbaterea privind majorarea taxelor de parcare în centrul Clujului

Nici un comentariu

Scrie un comentariu