Închide

Mediafax: Federația de Baschet vrea grupă în Campionatul European din 2017 în România, la Cluj

Sport by Actual de Cluj - oct. 29, 2015 0 231

Federaţia Română de Baschet va depune dosarul de candidatură a României pentru organizarea, în premieră, a unei grupe din cadrul Campionatului European masculin din 2017, meciurile urmând să se desfăşoare în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, informează Mediafax.

Potrivit unor surse federale, FR Baschet ar urma să trimită dosarul de candidatură către forul european în cursul săptămânii viitoare, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca fiind nominalizată drept gazdă.

Conform procedurilor, o inspecţie a FIBA va avea loc până la finalul lunii viitoare, cel mai probabil în 21 noiembrie, când la Cluj-Napoca se va juca partida feminină dintre România şi Bosnia, din preliminariile CE din 2017.

Amintim, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca e „în cărți” și pentru organizarea campionatului european de gimnastică – România e gazdă, Bucureștiul e prima variantă, dar numai dacă în Capitală va fi construit așteptatul complex polisportiv, fapt puțin probabil. (citește aici detalii) .

Până atunci, însă, Sala Polivalentă e gazda, anul viitor, a celui mai mare eveniment sportiv din România, întâlnirea de Fed Cup între reprezentantele României și Cehiei la tenis de câmp. Vezi aici detalii

Nici un comentariu

Scrie un comentariu