Închide

VIDEO Asalt spre București! Se epuizează biletele la finala FCSB- „U” Cluj!

SportTop News by Catalin Suciu - mai 21, 2015 1 1916

Universitatea Cluj e aproape retrogradată, dar mai are de jucat finala Cupei României, iar interesul în rândul fanilor este maxim.

Suporterii Universității se pregătesc pentru ultimul act din Cupa României, o întâlnire istorică pentru echipa clujeană. Federația Română de Fotbal a trimis la Cluj 3400 de bilete care sunt destinate suporterilor lui „U”, iar până în această seară s-au vândut peste 1000 de tichete. Biletele se vând până sâmbătă , 23 mai, la prețul de 15 lei.

După această dată, fanii își vor putea procura bilete în Peluza 1, sectorul rezervat Universității, doar de la Arena Națională în ziua partidei.

„E un joc istoric pentru noi și îi așteptăm pe fanii noștri alături de noi. Mi-aș dori să ne salvăm de la retrogradare și să câștigăm Cupa României, ar fi un miracol. Eu sunt optimist, mai cred în minuni”, a explicat antrenorul Adrian Falub.

Finala Cupei României dintre FCSB și Universitatea se va juca pe 31 mai , la București, pe Arena Națională, de la ora 21:00.

DEVOTAMENT până la capăt! Fanii lui „U” Cluj iau cu asalt Arena Națională la finala cu Steaua http://bit.ly/1AhDyYA

Posted by Actual de Cluj on Thursday, 21 May 2015

Bilete la Steaua – „U” Cluj din finala Cupei României se mai găsesc pe bilete.frf.ro sau bilete.ro la următoarele prețuri.

VIP 1: 250 lei

VIP 2: 150 lei

Tribuna 2 EST, inel 1 central: 60 lei

Tribuna 2 EST, inel 1 periferic: 50 lei

Peluza 1(fani „U” Cluj): 15 lei (se vând doar la Cluj Arena)

Peluza 2 (fani Steaua): 15 lei

Mobilizare generală! “Peluza Cătălin Hîldan” o va susține pe U Cluj în finala cu Steaua! “Venim pentru frații noștri de la Cluj”

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.