Închide

Incendiu în Turda, o magazie de zeci de metri pătrați a fost cuprinsă de flăcări, incendiul s-a extins și la casa din vecinătate, două persoane au avut nevoie de ajutor medical

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 06, 2023 0 241

Incendiu în Turda, o magazie de zeci de metri pătrați a fost cuprinsă de flăcări, incendiul s-a extins și la casa din vecinătate pe alte zeci de metri pătrați, două persoane au avut nevoie de asistență medicală.

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda intervin în aceste momente la un incendiu ce a cuprins o magazie de la o gospodărie situată pe strada Salinelor din Turda. Flăcările au cuprins magazia pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați și s-au extins și la casa din vecinătate, pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați.

Două persoane au fost asistate de către echipajul de prim-ajutor SMURD. Mai exact, este vorba despre o femeie care a suferit un atac de panică și un bărbat care prezintă ușoare arsuri la nivelul unui deget, după cum arată Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj. Niciuna dintre aceste persoane nu va fi transportată la spital. La această oră incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare, precizează pompierii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu