Închide

Accident pe strada Câmpina din Cluj-Napoca, în urmă cu puține momente, două mașini avariate, dintre care una răsturnată

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 22, 2022 0 220

Accident pe strada Câmpina din Cluj-Napoca, în urmă cu puține momente, două mașini avariate, dintre care una răsturnată.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme avariate, dintre care o mașină era răsturnată pe partea laterală, și ocupanții ieșiți din acestea.
O persoană a fost consultată de către echipajul SMURD, fără a fi transportată la spital. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri specifice pentru siguranța persoanelor implicate în accident și au sprijinit proprietarii să înlăture autoturismele avariate de pe carosabil pentru a se restabili traficul rutier, a precizat ISU Cluj.

Revenim cu informații

UPDATE 

Din primele informații, coliziunea s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de aproximativ 33 de ani, din Bihor, care ar fi pătruns pe strada Câmpina dinspre curtea unui imobil, și respectiv un autoturism condus din direcția străzii Fabricii, de un bărbat în vârstă de aproximativ 32 de ani, din Sălaj, au precizat polițiștii sosiți la fața locului.

Pe acest sector de drum traficul a fost blocat pentru aproximativ 40 de minute. Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, iar la testarea conducătorului auto în vârstă de 33 de ani a fost înregistrată o concentrație de 0,28 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost amendat cu 2.610 lei iar polițiștii i-au suspendat carnetul de conducere pentru 210 zile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu