Închide

Salina Turda va beneficia de noi lucrări de modernizare, a anuțat primarul Cristian Matei

ActualitateAdministrațieSinteză știri locale by Actual de Cluj - feb. 15, 2022 0 585

Primarul din Turda, Cristian Matei, anunță că principalul obiectiv turistic din zonă, Salina Turda, va intra într-o nouă etapă de modernizare.

Mai precis, intrarea de pe Aleea Durgăului nr. 7 va fi reamenajată și dotată cu sisteme moderne de acces, relatează ziarulfaclia.ro Noi lucrări vor fi executate la pavilionul de acces și la parcare, unde se vor amenaja noi spații dedicate turiștilor.

Căsuțele de lemn vor fi schimbate, iar în locul lor se vor amenaj spații moderne destinate celor care trec pragul Salinei.

Se va introduce un sistem automatizat penntru achiziționarea biletelor de acces și a biletelor pentru serviciile de agrement.

„Toate aceste îmbunătățiri vor duce la desăvârșirea unei experiențe extraordinare de vizitare a celui mai spectaculos subteran din lume”, a declarat  primarul Cristian Matei, citat de ziarulfaclia.ro.

Concomitent se pun la punct ultimele detalii pentru funcționalitatea aplicației Salina Turda, disponibilă în trei limbi: română, engleză și maghiară.

Din aplicație vor putea fi achiziționate bilete de intrare sau pentru activitățile recreative. Pentru fiecare mină vor fi disponibile ghiduri audio prin care experiența turistică va fi îmbunătățită semnificativ, relatează ziarulfaclia.ro.

Sursa foto: Salina Turda

Nici un comentariu

Scrie un comentariu