Închide

Un reputat medic, unchiul europarlamentarului antivaccinist Cristian Terheș, a murit după ce s-a infectat cu coronavirus. Doctorul era nevaccinat

ActualitateOpinieSănătate by Actual de Cluj - feb. 01, 2022 0 1812

S-a stins din viață pe 23 ianuarie reputatul medic Liviu Gârbea din județul Sălaj.

A murit după ce s-a infectat cu Sars-Cov-2, fiind nevaccinat. A ajuns la Terapie Intensivă și nu s-a mai putut face nimic.

Soția medicului nu a putut asista nici măcar la înmormântare, fiind internată tot cu COVID-19.

Doctorul Liviu Gârbea este unchiul europarlamentarului Cristian Terheș, un antivaccinist notoriu care promovează de doi ani de zile în spațiul public, fie pe facebook, fie la diverse emisiuni, fel și fel de teorii conspiraționiste.

Cristian Terheș participă frecvent la proteste anti-vaccin prin Europa, în diverse state, își face selfiuri și își anunță simpatizanții că luptă pentru libertate. Potrivit lui,  Uniunea Europeană este „un spațiu al libertății care, însă, sub conducerea Ursulei von der Leyen, e transformata într-o închisoare. Trebuie să luptăm împreună pentru a restabili libertatea și democrația în UE.”

Europarlamentarul din Zalău are și propuneri pentru cercetătorii din domeniul sanitar și se întreabă: „De ce, totuși, nu se analizează temeinic protecția oferită de imunitatea naturală?”

Potrivit lui Cristian Terheș, nimeni nu ar trebui să se vaccineze, ci să aleagă să se infecteze și să dobândească imunitate naturală.

Unchiul său, nevaccinat, s-a infectat și a murit.

Foto: Cristian Terheș/Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu