Închide

Se deschide sezonul hidrobicicletelor pe lacul din parcul central al Clujului, cu dragoni și lebede. Cât costă să te plimbi cu hidrobicicleta pe lac

Administrație by Actual de Cluj - iun. 11, 2021 0 2039

Se deschide sezonul hidrobicicletelor pe lacul din parcul central al Clujului, cu dragoni și lebede.

Sezonul de agrement pe lacul Chios din parcul central al Clujului, dar și pe lacul din Gheorgheni, se deschide mâine, cu 35 de ambarcațiuni puse la dispoziția publicului, 19 în parc și alte 16 pe lacul din Gheorgheni- în formă de dragoni, păsări flamingo, lebede și mașinuțe. Toate ambarcațiunile sunt dotate cu veste de salvare, iar baza din Gheorgheni beneficiază de o șalupă pneumatică pentru intervenție în caz de urgență.

Biletele pentru închirierea pentru 30 de minute a unei ambarcațiuni costă 7 lei pentru copiii cu vârsta până la 14 ani și 14 lei pentru adulți și copii cu vârsta de peste 14 ani. Copiii cu vârsta sub 4 ani au acces gratuit, cu condiția să fie însoțiți de un adult.

Ambarcațiunile pot fi închiriate zilnic între orele 10 și 20 pe lacul Chios, iar pe lacul din Gheorgheni programul începe cu o oră mai târziu. ”Printr-un parteneriat încheiat cu Administrația Bazinală de Apă Someș – Tisa, Sistemul de Gospodărire a Apelor Cluj, lacul Gheorgheni 1 a fost curățat de vegetația invazivă, astfel încât acum asigură condiții excelente de relaxare într-o plimbare cu hidrobicicleta”, transmite Primăria Cluj-Napoca.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu