Închide

Acțiune de amploare ieri în gările din Cluj, polițiștii au dat zeci de amenzi

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 19, 2019 0 286

Acțiune de amploare ieri a polițiștilor clujeni în cele șase gări din județul Cluj, într-o campanie derulată ieri la nivel european, Clean Stations. Zeci de amenzi au fost date și peste o sută de călători au fost legitimați.

Acțiunea a fost derulată în doar câteva ore, de la 6 dimineața la ora 10, de polițiștii de la Secția Regională de Poliție Transporturi Cluj, Poliția Locală și polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, în toate cele șase stații CFR din Cluj. ”Acțiunea s-a desfășurat la nivel național și a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR, respectiv prevenirea faptelor de natură penală și contravențională, atât în gări cât și în garniturile de tren. De asemenea, a fost acordată atenție și zonelor limitrofe gărilor”, au explicat polițiștii,

Bilanțul acțiunii de ieri – au fost legitimate un număr de 113 persoane și au fost verificate un număr de 52 de vehicule. Abaterile constatate au impus aplicarea a 33 de amenzi, dintre care patru pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu