Închide

Alexa în locul lui Nasra? Conducerea PSD l-a înlocuit pe actualul șef al organizației clujene

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - sept. 18, 2019 1 1921

Actualul preșdinte al PSD Cluj, deputatul Horia Nasra (foto jos), a fost demis conform deciziei Comitetului Executiv, reunit la Bucuresti în această seară. Reamintim că Nasra se afla la în fruntea PSD Cluj în regim de interimat și oricât a insistat să organizeze alegeri la nivelul organizației județene, cererea i-a fost refuzată de conducerea centrală.

Potrivit informațiilor Actual de Cluj, Liviu Alexa (foto sus), patronul ziardecluj.ro/NCN, nu ar fi străin de schimbarea lui Nasra din fruntea PSD Cluj. Acesta a participat în această seară și la ședința Comitetului Executiv al PSD. Alexa și-a deschis mai multe uși în cadrul PSD încă de pe vremea când Dragnea se afla la șefia partidului. Nu e clar când sau dacă acesta a devenit oficial membru PSD însă sursele Actual de Cluj spun că el este cel care îi va lua locul lui Horia Nasra, la șefia organizației PSD Cluj. Contactat de Actual de Cluj, Nasra a spus că nu e în măsură, în acest moment, să ofere detalii, dar a recunoscut că a fost schimbat din funcția de președinte al PSD Cluj. Revenim în scurt timp cu amănunte pe marginea acestui subiect.

 

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.