Închide

Iuliu Mureșan vine pe Cluj Arena. „Eu n-am rivalități cu nimeni!” Ce spune despre confruntarea cu Universitatea Cluj

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 04, 2019 0 636

Președintele de la Hermannstadt susține că echipa sibiană nu e nicidecum favorită în fața Universității în dubla manșă care se va juca pe 9 și 12 iunie, pentru Liga 1.

Fostul președinte de la CFR Cluj crede că „vom avea o finală de luptă foarte echilibrată. Nu suntem favoriți, nici vorbă. Universitatea e o echipă cu mulți jucători cu experiență, care au valoare.”

Mureșan susține că va veni pe Cluj Arena la confruntarea cu „U” Cluj, de duminică. Ar fi o premieră. Atunci când conducea CFR-ul, oficialul n-a fost pe Cluj Arena la nici o partidă. „Voi veni, sigur. Eu n-am rivalități cu nimeni. E un meci, nu e un meci special. Îmi doresc să obținem un rezultat bun pentru echipa mea. Nu are o însemnătate specială faptul că jucăm împotriva Universității Cluj, din punctul meu de vedere și nu contează că am fost la CFR„, a mai spus Mureșan.

Președintele lui Hermannstad spune că va rămâne la Sibiu indiferent de rezultatul dublei cu Universitatea. „Eu și Răzvan Zamfir am semnat contracte ferme și le respectăm. Deși nu mă gândesc că vom retrograda, dacă, cumva, se întâmplă asta, noi rămânem și în liga a doua. Când am venit la Sibiu nu m-am gândit nici o clipă la retrogradare, că vom ajunge să jucăm meci de baraj. Dar asta a fost situația, e foarte greu să joci meciuri la Pitești, fără spectatori. Noi avem un public senzațional, a fost tribuna plină. Dacă jucam la Sibiu tote meciurile, nu ajungeam aici”, a mai spus Mureșan.

Partida dintre Universitatea Cluj și Hermannstad Sibiu se joacă duminică, de la ora 18:00, pe Cluj Arena. Returul e programat pe 12 iunie la Sibiu.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.