Închide

87 de participanți s-au întrecut în concurs cu idei de afaceri. Câștigătorul: o aplicație mobilă dedicată teambuildingurilor

Economie by Kristina Reştea - mart. 05, 2018 0 645

87 de antreprenori aspiranți s-au înscris în competiția Startup Weekend Cluj, care  s-a derulat în acest final de săptămână (2-4 martie). 26 dintre ei și-au prezentat ideile în fața juriului și a publicului și 11 idei au fost  selectate pentru etapa următoare, precizează organizatorii.

Participanții și-au dezvoltat ideile în doar câteva ore și au putut primi sprijin din partea mentorilor participanți la program. Câștigătorii primesc câteva premii: bilete la evenimente dedicate tehnologiei și antreprenoriatului, o lună de găzduire gratuită în spații de co-working sau curse gratuite cu taxiul.

Organizatorii au întocmit lista câștigătorilor. Primul loc în cadrul competiției a fost ocupat de EngageApp, o aplicație mobilă care facilitează teambuildingurile. Angajații primesc provocări – de la fitness la gătit – pentru a crește angajamentul față de mediul de muncă. Echipa e formată din Paul Chirilă, Andrei Rat, Calin Tamas, Daniel Irimia, Farcas Bianca, Despina Maria Donca, Robert Miklos. Pe locul doi s-a aflat echipa care a propus Out Kat – o platformă care îți arată activități de petrecut timpul liber în zona ta. Nu orice fel de activități: activități „nebunești și interesante”. Echipa a fost formată din Tudor Stupariu, Ovidiu Stupariu, Adam Kiss, Ciprian Anton, Nicu Timofte. Pe locul 3 s-a situat BIOP-AI, un software care ar contribui la diagnosticarea cancerului, bazat pe Inteligență Artificială. Echipa a fost formată din Benyamin Matei-Dediu, Hao Wang, Mihaela Raulea, Elimelec Burghelea, Cristina Vadana.

Găsiți AICI  lista completă a echipelor finaliste și alte detalii despre Startup Weekend

Prezentările finale:

 

 

 Sursa foto: Startup Weekend Cluj

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.