Închide

31 de suporteri ai Universității nu au voie pe stadion, la ultimul meci din sezon. Ce recomandări vă dau jandarmii

Sport by Actual de Cluj - mai 19, 2014 0 274

Ultimul meci al Universității Cluj în acest sezon de campionat se joacă acasă iar jandarmii îl caracterizează ca având un grad mediu de risc. Jandarmii vor fi la post mâine seară și le transmit spectatorilor ce reguli trebuie să respecte ca să  nu riște amenzi. Pentru un număr de 31 de suporteri ai Universității accesul pe stadion e interzis.

Partida cu Pandurii Târgu Jiu este caracterizată ca fiind cu grad de risc mediu iar pe durata meciului este interzisă comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice în imediata apropiere a arenei sportive. Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine Universității Cluj, care a încheiat în acest sens un contract de prestări servicii cu firma de pază Nera Mureşan.

Conform legii spectatorilor le este interzis să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde, fumigene, torţe, arme ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

u pandurii

De asemenea spectatorilor le este interzis să arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să sară gardul care delimitează spaţiul de joc sau să intre pe spaţiul de joc, să deterioreze sau să distrugă mobilierul în interiorul locurilor de desfăşurare a meciului, să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

Un număr de 31 suporteri ai Universității Cluj și doi suporteri ai oaspeților au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion. În  cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.

Meciul dintre Universitatea Cluj și Pandurii are loc mâine seară la ora 18.15 pe Cluj Arena.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu