Închide

2 nominalizări pentru Cluj la Gala UNITER, ambele pentru aceeași producție la Teatrul Maghiar

Cultură by Actual de Cluj - feb. 21, 2017 0 242

Două nominalizări pentru Cluj la premiile UNITER – și ambele vin pentru Teatrul Maghiar de Stat, pentru aceeași producție.
Clujul e nominalizat la premiile UNITER din acest an la două categorii – cel mai bun actor în rol secundar, pentru Miklos Bacs cu rolul Satin din spectacolul „În adâncuri”, și respectiv cea mai bună regie, Yuri Kordonsky pentru regia aceluiași spectacol.
Bacs e în competiție cu actorul Gheorghe Visu de la Teatrul de Comedie București și Conrad Mericoffer de la teatrul Odeon, tot din Capitală; Kordonsky concurează la categoria sa împotriva lui Victor Frunză, regizorul spectacolului „Amadeus” de la Teatrul Metropolis din București, și Bobi Pricop, pentru regia spectacolului „O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții” la Teatrul Național ‘I.L.Caragiale’ din București.

Gala UNITER e programată în 8 mai la teatrul național „Mihai Eminescu” din Timișoara; a ajuns la a 25-a ediție iar în acest an juriul de nominalizări a fost alcătuit din criticii de teatru Monica Andronescu, Alice Georgescu și Mircea Morariu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu