Închide

2 festivaluri din Cluj, câștigătoare la concursul festivalurilor europene

ActualitateTop News by Actual de Cluj - ian. 16, 2020 0 343

Veste bună pentru organizatorii a două festivaluri din Cluj, care au primit două premii importante aseară la Premiile Festivalurilor Europene.
Categoria ”cel mai bun festival mic” a fost adjudecată aseară de Jazz in the Park, festivalul organizat în parcul central din Cluj-Napoca, iar categoria ”cel mai bun festival mediu” a fost adjudecată de Electric Castle, festivalul de muzică electronică organizat anual în castelul Banffy din Bonțida. Sunt singurele festivaluri din România premiate în acest an în competiție.

Ediția din acest an a evenimentului a avut loc aseară la Oosterpoort, în Olanda. Competiția are cinci categorii – best major festival, best medium festival, best small festival, best indoor festival și best new festival. Clujul a mai avut o nominalizare, festivalul Untold, la categoria Best Major Festival, categorie unde sunt luate în considerare festivalurile cu o asistență de peste 40.000 de persoane pe zi și care a fost câștigată de Open’er Festival, din Polonia.
Electric Castle a fost nominalizat la categoria best medium-sized festival, cu o asistență zilnică între 10.000 și 39.000 de persoane, în vreme ce Jazz in the Park e nominalizat la categoria best small festival, cu o asistență de până la 10.000 de persoane pe zi.


Citește și:

Clujul are cele mai tari festivaluri din țară. 3 nominalizate din România la European Festival Awards, toate la Cluj

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare