Închide

Prejudiciul în cazul furtului cutiei milei din biserica Sfântu Mihail nu a fost recuperat, chiar dacă autorul furtului a fost prins

ActualitateTop News by Actual de Cluj - aug. 30, 2022 0 153

Prejudiciul în cazul furtului cutiei milei din biserica Sfântu Mihail nu a fost recuperat, chiar dacă autorul furtului a fost prins, au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, pentru actualdecluj.ro.

”Momentan nu a fost recuperat. Cei care reprezintă biserica pot estima prejudiciul și pot formula pretenții civile în procesul penal”, au arătat aceștia, adăugând că împotriva hoțului, un tânăr de 31 de ani din Brașov, nu au fost dispuse măsuri preventive. ”Încă se lucrează la administrarea probatoriului”. Ar fi vorba de câteva sute de lei.

Să menționăm că din biserica Sfântu Mihail din centrul Clujului a fost furată cutia milei în urmă cu câteva zile și, la câteva zile, distanță, a fost spart un vitraliu de către persoane necunoscute, probabil pentru a avea acces la o a doua cutie a milei din biserică, dar în acest caz hoțul nu a putut pătrunde în incintă. ”Din piste e o altă persoană, momentan neidentificată. Se fac cercetări”, au arătat reprezentanții IPJ Cluj.

Citește și:

Hoțul cutiei milei din biserica Sfântu Mihail a fost prins

Nici un comentariu

Scrie un comentariu