Închide

150 de elevi din 14 județe implicați într-un program al unei universități din Cluj, despre care universitatea spune că e unic

Educaţie by Actual de Cluj - mart. 16, 2023 0 186

Un număr de 150 de elevi din 14 județe sunt implicați într-un program al unei universități din Cluj, despre care universitatea spune că e unic.

E vorba de un eveniment de training și concurs, Electrocamp, organizat pentru a doua ediție de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca în 18 și 19 martie, de la ora 9 dimineața, în cadrul Facultății de Inginerie Electrică din Cluj-Napoca, de pe strada George Barițiu. ”Electrocamp este o inițiativă unică, menită să ofere elevilor pasionați de tehnologie și programare oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile în aceste domenii, într-un cadru distractiv și interactiv, alături de studenți și cadre didactice ale FIE cu aceleași interese”, arată UTCN. La cea de-a doua ediție a evenimentului Electrocamp și-au confirmat participarea peste 150 elevi din 14 județe ale țării. Programul include demonstrații interactive de proiecte specifice facultății.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu