Închide

15.000 de bilete la cel mai mare festival din țară, vândute în câteva minute. „Zeci de mii de fani așteptau să-și asigure locul”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - nov. 14, 2017 0 1173

Abia le-au scos la vânzare, că mii de bilete au fost vândute în câteva minute: e vorba de cel mai mare festival din țară, Untold din Cluj, unde primele 15.000 de bilete au fost vândute în câteva minute.

„Primele 15.000 de abonamente pentru Untold 2018 au fost vândute astăzi, în primele minute de la punerea lor în vânzare”, spune purtătorul de cuvânt al organizatorilor festivalului, Ioana Chifor.

Organizatorii au anunțat că vor fi puse în vânzare doar 10.000 de abonamente, la ora 14, dar, spune Chifor, la ora punerii în vânzare „zeci de mii de fani așteptau să-și asigure locul”, astfel că au decis suplimentarea abonamentelor la 15.000. Mai exact, explică ea pentru actualdecluj.ro, peste o sută de mii de persoane s-au preînregistrat pe site până la ora punerii la vânzare a abonamentelor, condiție obligatorie ca să le poată cumpăra.

O a doua rundă de vânzare a abonamentelor va fi anunțată în perioada următoare, adaugă Chifor.

Amintim, data următoarei ediții a celui mai mare festival din țară, Untold de la Cluj, a fost anunțată în urmă cu cîteva zile, e vorba de 2-5 august 2018. Prețul abonamentelor de azi a fost de 400 de lei plus taxe sau 1.100 lei plus taxe pentru sectorul VIP. Abonamentele la preţul întreg de 650 de lei plus taxe vor fi disponibile din februarie anul viitor.

Citește și:

VIDEO Au anunțat când e cel mai mare festival din țară, anul viitor la Cluj. Cât costă primele 10.000 abonamente la UNTOLD 2018:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu