Închide

VIDEO Au furat jardiniere din sensul giratoriu din Turda, în plin centrul orașului

Din județ by Actual de Cluj - iul. 23, 2020 0 162

Au apărut imagini publice cu furtul jardinierelor cu flori care erau puse la fântâna arteziană de la sensul giratoriu de lângă Teatrul Național ”Aureliu Manea” din Turda, în plin centru al localității! Hoții au venit cu un autoturism, pe care l-au pus pe ”avarii”, doi tineri s-au dat jos și au furat jardinierele cu flori, după care au dispărut.

”Când “îndrăgești” florile atât de mult încât nici de camere nu te mai ferești!

Pui mașina pe avarii, pasagerii mai atletici își aleg câte un ghiveci, după care întorși în glorie la mașină, gonesc cu jardinierele în brațe.

Camerele nu au apucat să le vadă, dar pleacă fericiți cu florile luate “la promoție” de la Turda.”, a transmis Primăria Turda.

Primăria Turda a transmis azi un avertisment că toți aceia care vor recurge la astfel de gesturi vor fi sancționați contravențional!

Vă reamintim faptul că potrivit hotărârii nr.199, articolul 7 din data de 29.08.2019, privind buna gospodărie a municipiului Turda sustragerea de răsaduri de flori din rondouri și jardiniere constituite contravenție.

”În momentul acesta se fac verificări pentru identificarea “iubitorilor” de flori și vom acționa în consecință.

Facem apel pe această cale la spiritul civic, să păstrăm bunurile comune, iar dacă sunteți martori la acte de furt sau distrugere să contactați Poliția Locală.”, a transmis Primăria Turda, conform turdanews.net.

 

Când “îndrăgești” florile atât de mult încât nici de camere nu te mai ferești!

Când “îndrăgești” florile atât de mult încât nici de camere nu te mai ferești! Pui mașina pe avarii, pasagerii mai atletici își aleg câte un ghiveci, după care, întorși în glorie la mașină, gonesc cu jardinierele în brațe. Camerele nu au apucat să le vadă, dar pleacă fericiți cu florile luate “la promoție” de la Turda. #PrimăriaMunicipiulTurda #STOPfurturilor

Publicată de Primaria Turda pe Miercuri, 22 iulie 2020

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare