Închide

Cine a câștigat competiția de startup-uri de la Techsylvania și un cec de 100.000 euro

Educaţie by Actual de Cluj - iun. 11, 2019 0 382

Startup Avalanche, competiția de startup-uri de la Techsylvania, unul dintre cele mai influente evenimente de tehnologie și inovație în industria IT din Europa de Est, și-a desemnat câștigătorul premiului de 100.000 de euro.

Startup-ul care a câștigat Startup Avalanche este Patch AI, un startup din Italia care a dezvoltat o platformă conversațională pentru pacienții înscriși în studii clinice. Platforma include o aplicație mobilă pentru pacienți și un panel de control pentru medici și sponsori, arată start-up.ro.

Din România au ajuns în finală două startup-uri. Primul care a prezentat este Docbook, care a dezvoltat o aplicație prin care îți poți face programări online la medic. Aplicația este gratuită pentru pacienți.

Al doilea startup românesc care a ajuns în finala competiției de pitching este Maillon, o platformă B2B2C care oferă o soluție SaaS pentru retaileri și creditori. Aceasta funcționează ca un Marketplace Point-of-Sale (M-POS) care permite consumatorilor să aleagă soluția financiară dorită, atât în magazin, cât și online.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare