Închide

100 persoane din 31 de țări la congres internațional, la Cluj

Educaţie by Actual de Cluj - iul. 29, 2015 0 256

Peste o sută de persoane din 31 de țări participă la Cluj la congresul Asociației Internaționale a Studenților Veterinari.

Aceasta e cea de-a 64-a ediție a congresului, care în acest an are loc la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj. Congresul a început în urmă cu două zile, durează până în 8 august, iar în acest interval la lucrările congresului participă 106 persoane din 31 de țări, de pe toate continentele.

Tema Congresului din acest an este ”Human-Animal Interaction. Amazing Transylvania!”. Pentru prima parte, ”Human-animal interaction”, sunt organizate numeroase cursuri, precum și vizite la fermele afiliate Facultății de  Medicină Veterinară din Cojocna și Beclean, la ferma de bizoni de la Recea și rezervația de urși de la Zărnești, în vreme ce pentru cea de-a doua parte, de ”Amazing Transylvania!”, sunt organizate vizite, atât în Cluj (turul orașului, Muzeul Satului, Grădina Botanică), cât și în afara acestuia , la Alba Iulia, Salina Turda, Cheile Turzii, Castelul Bran și altele.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags