Închide

10 lucruri despre noul sezon al Ligii 1

Sport by Catalin Suciu - iul. 04, 2019 0 312

*Academica Clinceni e prima echipă retrogradată pe teren înainte să înceapă un campionat. Ilfovenii și-au propus să scoată măcar 7 puncte în acest sezon, două victorii cu 1-0 acasă și-un egal, tot acasă.

*Edi Iordănescu a anunțat deja că pleacă de la Mediaș fiindcă planeta Marte nu s-a aliniat cu Pluto, iar temperatura Pământului a crescut semnificativ, astfel că nu mai sunt șanse de reconciliere fiindcă nu există un mod profesionist de muncă la Mediaș, unde-i foarte cald.

*Ionuț Negoiță a făcut un efort supraomenesc și a mai achitat 500 de euro la fisc, anunțând că Dinamo se bate la titlu anul acesta

* Gigi Becali mai transferă 3 mijlocași, ajungând la un total de 19 mijlocași, astfel că FCSB devine prima echipă din lume care n-are fundaș stânga, fundași centrali, portar sau atacanți și va reprofila mulți mijlocași pe aceste posturi, după ce toți aceștia vor fi sfințiți de Alexandru Tudor.

*Filip Mrzljak, un neica-nimeni în fotbal, e primul transfer important reușit de Dinamo în ultimii cinci ani de zile.

*Hagi susține în continuare că „Liga 1 e plin de talent și că facem fotbal bun care nu trebuie să ne fie frică de nimeni, numa să nu picăm, cumva, cu o echipă din Olanda sau Cipru în preliminariile europene că atunci îi greu.”

*Hermannstadt Sibiu l-a ofertat pe Marius Lăcătuș pentru postul de antrenor principal, fiindcă e un specialist al menținerii în eșalon.

*Dan Petrescu e descumpănit: Pe cine **** mai înjur acuma, că  Manea nu mai e, iar Peteleu s-a cerut să plece??? Am nevoie neapărat de un fundaș dreapta, F**8 8***8***8de88**, aduceți, bă, un fundaș dreapta (****((*(**(((******

*CFR l-a ofertat pe Robert Boroczky, românul de 2, 31 metri care impresiona în campionatele universitare de baschet din SUA. E perfect pentru lungă și pe a doua și în plus e U21.

*Pentru a-și întări echipa în noul sezon, pe lângă Papură, care doarme de la ora 18:00, CSU Craiova l-a adus și pe Dan Lăcustă. Mai mult, preparatori fizici vor fi Bogdan Vrăjitoarea și  Dan Balauru. Pentru postul de kinetoterapeut se mai luptă Cristian Șchiopu și Decebal Gheară, alte foste glorii din anii 90-2000 din Divizia A.

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare