Închide

10 lucruri despre dubla CFR Cluj – Slavia Praga din play-off-ul Ligii Campionilor

Sport by Catalin Suciu - aug. 15, 2019 0 718

*Gyuri, vechi suporter al Universității Cluj, ține de mic cu CFR Cluj, deși a scandat de nenumărate ori „afară, afară, cu ungurii din țară”, când mergea în peluza Șepcilor Roșii.

*Dan Petrescu a spus că CFR va întâlni cea mai puternică echipă din ultimii 30 de ani din Europa centrală, echipă vitregită însă, în ciuda valorii sale incontestabile, de UEFA, care o pune să joace în preliminarii și nu direct în grupe, așa cum s-ar cuveni.

*La fel ca și tinerii moderniști care încep să poarte blugi trapez, așa și CFR-ul sparge piața fotbalului cu lungă și pe a doua, deși nici un om normal la cap nu mai credea că se poate întâmpla una ca și asta.

*Marian Băgăcean, acționarul principal din acte de la CFR,  nu știe nici acum exact cum îl cheamă pe Omrani și îi zice, simplu, „francezu”.

*Hagi a spus că el face fotbal ofensiv cu mulți decari și a luat 7 goluri de la Gent, locul 5 din Belgia.

*Gigi Becali și-a răpit duhovnicul și se tot spovedește de la finalul meciului Celtic-CFR Cluj, scor 3-4.

*MM Stoica face băi cu nămol, fiind extrem de obosit și dezamăgit după ultimele luni petrecute la FCSB, perioadă în care a încercat zi de zi să-și convingă șefu să-și ia medicamentele, dar a eșuat lamentabil.

*Corneliu Papură, bătut de AEK Atena cu 2-0, a spus că la retur va prefera să urmărească o competiție de beach-badminton, un sport-pilot anunțat de Eurosport.

*Deși CFR e în play-off-ul Ligii Campionilor, Radu Naum îl sună în fiecare seară pe Gigi Becali și-l întreabă ce părere are despre Andrei Marc.

*Dacă va ajunge în grupele Ligii Campionilor, CFR Cluj va organiza o chermeză nemaivăzută, invitându-i din oficiu pe urmașii lui Fane Spoitoru, pe Nuțu Cămătaru, Fane Căpățână și pe Florin Pârjol, cel care a condus nemaipomenit clanul Ghenosu din Târvogiște.

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare