Închide

Boc, dat pe spate de performanțele CFR-ului: „Mulţumim, băieţi! Ne-ați dat ocazia să trăim o seară cu adevărat magică aici, acasă, la Cluj”

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 16, 2019 0 243

Emil Boc a fost impresionat de performanțele europene ale CFR-ului și a transmis o scrisoare deschisă prin care felicită campioana.

Către,
Echipa Clubului de Fotbal CFR 1907 Cluj

Vă felicit, în numele comunității clujene, pentru performanța obținută aseară, în cel de-al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, împotriva echipei Celtic F.C! Rezultatul obținut în meciul de pe Celtic Park
va rămâne pentru mult timp în memoria colectivă a suporterilor clujeni și români. Prin efortul remarcabil al echipei aţi reuşit să puneţi din nou Clujul pe harta sportivă a Europei!

Performanța voastră este cu atât mai impresionantă cu cât a fost obținută în deplasare, în fața a peste
60.000 de fani înfocați. Modul în care ați luptat până la ultimul fluier creează nu doar un exemplu pentru tinerii sportivi și suporterii care vă susțin ci și o speranță – posibilitatea de a accede printre cele mai bune
echipe de fotbal din Europa și de ce nu, din lume.

Felicitări, CFR 1907 Cluj! Mulţumim, băieţi! Ne-ați dat ocazia să trăim o seară cu adevărat magică aici, acasă, la Cluj. Deși calificarea în grupele UEFA Europa League este deja o garanție, sunt convins că veți
lupta cu aceeași dârzenie și în play-off, în meciurile împotriva echipei Slavia Praga, pentru a obține calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Sunteți la 180 de minute distanță de grupele celei mai puternice competiții de fotbal din lume, Liga Campionilor, și de a le oferi clujenilor un nou motiv de mândrie! Mult succes, suntem alături de voi!

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu