Închide

10 lucruri despre 1 Mai la Cluj

ActualitateTop News by Catalin Suciu - mai 01, 2022 0 400

*Un clujean din cartierul Grigorescu și-a șocat vecinii, după ce a zis că, fiind 1 mai, ia și el o pauză binemeritată și nu se mai uită pe vizor la cine intră în scara blocului și traversează pe casa scării, ce face, la cine merge, cu cine și ce vorbește și cât timp.

*Un student  a început să imite sfârâitul mititeilor pe grătar la geamul garsonierei de 7 metri pătrați în care locuiește, să nu creadă lumea că e atât de sărac încât nu își mai permite o caserolă de mici după plătește 350 de euro pe chirie.

*Primarul Emil Boc a anunțat că în Cluj au fost instalate grătare electrice nepoluante conectate prin wi fi la prize Smart instalate în platanii Smart din centru, Clujul fiind primul oraș din lume care oferă asemenea facilități cetățenilor.

*Deși e 1 mai, câțiva mănăștureni au fost zăriți stând la pândă în tufișuri, pe Mehedinți, apărând trotuarele de mașinile viniturilor venite la Cluj să le fure locurile de parcare.

*Tot primarul a spus că în pădurea Făget vor ajunge pe seară saci menajeri inteligenți, care strâng singuri tonele de gunoi lăsate de clujeni la iarbă verde.

*Mai mulți clujeni au ieșit în pădurea Hoia la picnic si-au dat de un ansamblu de blocuri a câte 48 e etaje între arborii seculari, crezând pe bună dreptate că au fost răpiți de celebrii extratereștri din legendele urbane ale pădurii și transportați într-o altă dimensiune.

*Clasa a XII-a B de la liceul Alexandru Papiu Ilarian din Zalău s-a reunit, întâmplător, după 20 de ani, de 1 mai, la malul Vivo din Cluj, foștii elevi părând surprinși să își găsească aici și rude de gradul al patrulea din Sălaj, pe care nu le-au văzut de când erau mici.

* 89 de clujeni care așteaptă în aeroport de marțea trecută un charter care să-i ducă în Hurghada, au început să aibă anumite îndoieli în privința zborului programat.

*Un doctor profesor din Cluj și-a propus să fie mai bun de 1 mai și-a exersat de trei ori în fața oglinzii salutul „bună ziua” că poate, de luna asta, va reuși măcar o dată să răspundă unui pacient care sta 18 ore in fața cabinetului.

*Mai mici decât mititeii din Kaufland sunt doar fotbaliștii lui U Cluj, învinși în ajun de 1 mai de celebra echipă Unirea Slobozia.

N0tă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare