Închide

1 test din 10 pentru depistarea infecției cu coronavirus s-a dovedit pozitiv în Cluj, județul din țară cu cele mai multe cazuri

SănătateTop News by Actual de Cluj - iun. 10, 2021 0 206

Doar cinci persoane au fost depistate ca infectate cu coronavirus în Cluj în ultimele 24 de ore, în județul din țară cu cele mai multe cazuri depistate de la debutul pandemiei, în condițiile în care numărul testelor a fost aproape cel obișnuit.
În ultimele 24 de ore în Cluj au fost depistate cinci cazuri noi de infecție cu coronavirus, în condițiile în care au fost procesate peste 1.300 de teste de depistare a infecției. Dintre acestea din urmă, aproape cinci sute au fost prelevate de la persoane care au manifestat simptome de infecție iar alte cinci sute au fost efectuate la cerere. Numărul testelor procesate până acum în Cluj de la debutul pandemiei depășește o jumătate de milion, mai exact 535.419, în condițiile în care în județ au fost depistate 57.500 de cazuri de infecție – o rată de pozitivare de 10,7%, adică fiecare al zecelea test procesat s-a dovedit a fi pozitiv.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare