Închide

VIDEO S-au nuntit în stradă pe ritmuri de manele. Se poate și în Cluj Napoca

ActualitateSocial by Actual de Cluj - aug. 19, 2017 3 3043

Mai mulți locuitori de pe strada Mehedinți, din cartierul Mănăștur, au fost surpinși vineri de o nuntă a unor tineri de etnie romă, care s-au apucat, cu tot alaiul, să danseze printre blocuri, pe ritmuri de manele. Trupa de muzicanți și-a instalat instrumentele chiar în fața blocului, iar mirii, rudele și învitații au încins dansul. Un adevărat spectacol care a inclus chiar și dedicațiile cu srtigare, specifice petrecerilor cu maneliști.

Astfel de nunți au frecvent loc în orașele din sudul țării.

Din imaginile surprinse pe strada Mehedinți reiese că lumea adunată  la spectacol nu părea în vreun fel contrariată/deranjată. „Îi nuntă de ţigani, n-ai mai văzut aşa ceva! – îmi zice un vecin la bustul gol”  – cam acestea au fost reacțiile pe Facebook ale celor care au surprins nunta dintre blocuri.  Comentatorii au primit informațiile într-un mod cât se poate de pozitiv.

3 comentarii

  1. Tonul a fost dat pentru prima data in Timisoara, nu ai crede, dar mafia de tigani ce detine aproape tot centru istoric al orașului de pe Bega, obisnuieste frecvent astefl de manifestari „culturale”. Cine apare la astfel de manifestari, tot alaiul de maelisti si pt ca in Timisoara, fala rulz, mai vin perechi de Lamborghini, Ferrari, Porsche, Mercedes.
    Asa ca la acest capitol Clujul e mic copil sau sudul tarii, fastul si epatarea cea mai mare e la Timisoara.

  2. care ar fi probema? pana a urma nu cu asta se faleste marele conducator al urbei, orasul multi color si cultural? adica ungurii au voie sa faca manifestari, gayy parade, noua dreapta marsuri, galeria U sa cante, crestinii-religiosi solemnitati si te miri ce zgandurici manifestatii anti-orice. ori toti ori nici unul. ne toleram si ne acceptam fara ipocrizie sau Ceausu si nimeni pe strada.

Scrie un comentariu