Închide

Demonstrația Primăriei: a reparat în 5 zile două străzi pentru care riveranii cer asfalt de 5 ani

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - Mai 15, 2017 0 789

Două străzi din Cluj-Napoca au fost reparate în doar 5 zile de către primăriei, după ce acestea au ajuns în proprietatea orașului prin transfer de la Ministerul Transporturilor care le avea concesionate către Compania CFR.

sursa foto: Facebook

Familiile de pe arterele Depoului, Badea Cârțan și Triajului cer de ani de zile primăriei să asfalteze aceste străzi, aflate într-o stare jalnică.

DETALII: Cică Dragnea-i vinovat pentru că zeci de familii clujene n-au asfalt pe trei străzi din oraș

Ministerul Transporturilor dă primăriei clujene„rețete” câștigătoare fără orizont de timp pentru preluarea străzii Triajului

Primăria a spus în repetate rânduri că nu poate interveni deoarece respectivele străzi nu îi aparțin. În plus, a spus că a inițiat demersuri pentru preluarea a două din cele trei străzi, Badea Cârțan și Depoului, încă din 2013.  În 2015, le-a solicitat oficial. Acum, în 2017, Guvernul a aprobat trecerea lor la primărie. Mai precis în 5 aprilie.

Strada Triajului încă nu a fost solicitată spre a fi preluată. În schimb, în 11 mai, administrația a semnat  protocolul de predare – primire a străzilor Depoului și Badea Cârțan de la Ministerul Transporturilor. Și a anunțat că din 12 mai, utilajele de întreținere ale Regiei Autonome a Domeniului Public vor intra și vor efectua lucrări pe respectivele străzi. „În 5 zile de la semnarea protocolului de predare-primire a străzilor de la Ministerul Transporturilor Primăria a intervenit și a efectuat lucrări de intreținere a străzilor menționate”, a anunțat primăria în 15 mai.

Primăria a mai menționat că respectivele străzi vor fi introduse în programele primăriei de modernizare pentru derularea unor lucrări de modernizare ample.

Primăria primește două străzi de la Guvern

Nici un comentariu

Scrie un comentariu