Închide

Armin van Buuren la Cluj: Untold e highlight-ul verii. „Nu știu ce s-a întâmplat cu acest festival, e în al treilea an și cred că e printre cele mai bune și mai mari din lume”. 62.000 pe Cluj Arena, capacitate maximă, au închis stadionul

ActualitateTop News by Mihai Prodan - aug. 06, 2017 0 13994

Zeci de mii de oameni s-au adunat în această seară pe Cluj Arena ca să-l vadă mixând, iar cel mai bun DJ al momentului, Armin van Buuren, nu se dezminte: pentru el, festivalul de la Cluj e highligh-ul veri, „iar vara mea a fost destul de nebună în ultimele săptămâni”. La show-ul său, care e la rândul său highlight-ul celui mai mare festival din țară, au venit atât de mulți, încât forțele de ordine au trebuit să închidă temporar accesul în stadionul Cluj Arena.

„Show-ul de anul trecut ar fi trebuit să fie două ore dar am ajuns să mixez patru. Știu că așteptările sunt mari și sunt puțin nervos pentru că nu știu dacă voi putea mixa mai bine decât anul trecut”, a spus van Buuren înainte de așteptatul său set de pe Cluj Arena. „Să fiu sincer cu voi, nu știu ce s-a întâmplat cu acest festival, cred că e foarte extraordinar, e în al treilea an și aveți un festival care cred că e printre cele mai bune și mai mari din lume, ar trebui să fiți mândri, eu sunt mândru că sunt o mică parte din această experiență. Nu m-am așteptat să fie 80.000 de oameni pentru cineva de 40 de ani din Olanda”.

Așa a și fost: e de așteptat ca recordul de prezență al festivalului să fi fost depășit în această seară, căci Cluj Arena a atins capacitatea maximă iar forțele de ordine au trebuit să blocheze accesul în stadion cel puțin o vreme. „N-aș fi crezut că 62.000 de oameni ar veni aici doar pentru mine”, le-a transmis DJ-ul miilor prezenți pe Cluj Arena.

Vezi cum a fost anul trecut:

UPDATE FOTO/VIDEO Armin van Buuren a inghenuncheat in fata Clujului dupa ce a mixat pana dimineata.Primarul Boc a stat pana la final

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare