Închide

Zilele Floreștiului debutează la final de săptămână cu o primă ediție în care vor avea loc evenimente și concerte în Parcul Poligon dar și pe strada Bisericii din Luna de Sus

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - sept. 28, 2022 0 2733

Prima ediției a Zilelor comunei Florești va fi organizată anul acesta, între 30 și 2 octombrie. Primăria comunei a anunțat deja programul pentru festival, botezat Florești Fest, potrivit căruia vor avea loc ateliere, eveniemnte pentru copii dar și concerte în două locații din comună, în Parcul Poligon dar și pe strada Bisericii din localitatea Luna de Sus.

”În acest an, în acest weekend vom sărbători împreuna prima ediție Florești Fest. Vom avea parte de evenimente educative si culturale pentru toate vârstele. Vor fi 3 zile pline in care pe scenă artiști renumiți din diferite genuri muzicale”, a arătat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Începând de vineri, în cadrul Florești Fest 2022, vor fi amenajate scene atât în Florești (Parcul Poligon) cât și în Luna de Sus (strada Bisericii).

Vor concerta Mihail, Vunk sau 3 Sud Est. De asemenea, vor susține reprezentații și Ansamblul folcloric Șoimii Carpaților, Ansamblul Cununa Someșeană Florești,  Ansamblul Cununa Apusenilor Gilău,  Ansamblul folcloric Românașul,  Arlesiana Agrijan, Adriana Irimies, Rock Academy Cluj și Dj Jonnessey & Aner.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu