Închide

Reţeaua de băcănii cu condimente şi dulciuri Bacanalia, deţinută de Lucian Naş, a ajuns la şase unităţi „Ne dezvoltăm în continuare“. Prima unitate Bacanalia a fost deschisă în urmă cu un an în Cluj-Napoca, iar astăzi brandul a ajuns şi în Turda şi Baia Mare

Economie by Actual de Cluj - aug. 07, 2024 0 122

Reţeaua de băcănii cu condimente şi dulciuri Bacanalia, deţinută de clujeanul Lucian Naş, a ajuns la şase unităţi „Ne dezvoltăm în continuare“. Prima unitate Bacanalia a fost deschisă în urmă cu un an în Cluj-Napoca, iar astăzi brandul a ajuns şi în Turda şi Baia Mare.
Lucian Naş, CEO şi fonda­tor al Bacanalia, reţea de băcă­nii care mizează pe condi­mente şi dulciuri vrac, dar şi pe produse ambalate precum dul­ceţuri şi sosuri, spune că mai este loc de dezvoltare în acest segment pe piaţa din Cluj.

„În Cluj s-au dezvoltat de mulţi ani şi magazine de producător.(…)Vremurile şi lumea s-au schimbat în ultimii ani şi cu atât mai mult de la pandemie încoace şi cred foarte tare că o variantă de dezvoltare în acest tip de comerţ va fi magazine de producător, dacă nu băcănii. Deci da, este loc foarte mult încă pe piaţă şi cred că lumea va fi din ce în ce mai interesată să cumpere produse de la producători“, a declarat Lucian Naş în cadrul emisiunii ZF Agropower. Bacanalia are patru unităţi în Cluj-Napoca, una în Turda şi una în Baia Mare, cea din urmă fiind şi cel mai recent deschisă. „Momentan, producătorii cu care colaborăm sunt listaţi în toate magazinele, dar categoric pe viitor intenţionăm să extin­dem mult mai mult reţeaua. Pe viitor vom avea producători care vor vinde doar în anumite zone sau anumite magazine“, a menţionat managerul, care anterior a lucrat pentru Bonas, producător de lactate care a mizat la rândul lui pe propriile magazine. Lucian Naş a deschis Bacanalia alături de Andreea Iulia Moldovan, Raluca-Otilia Horumbă şi Georgian-Mihai Horumbă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu