Închide

Zece mii de clujeni în Piața Unirii din Cluj. Primarul Emil Boc, la trecerea dintre ani: „Vă doresc tuturor un an mai bun și faceți un bine oriunde puteți pentru că atunci vom fi întotdeauna cei mai buni”

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - ian. 01, 2023 0 1345

Zeci de mii de clujeni au petrecut Revelionul în Piața Unirii din Cluj-Napoca unde Primăriai a pregătit un spectacol fabulos de artificii și șampaniei. Primarul Emil Boc a fost în piață și a urat, pentru 2023, tuturor să facă un bine oriunde pot.

 

Anul acesta, spectacolul de Revelion din Cluj-Napoca a avut loc în Piața Unirii unde au concertat trupele DJ Project și Compact. De asemenea, după focul de artificii de la ora 00.00, a mai urcat pe scenă  Arpy & Zip Band. Zeci de mii de clujeni au petrecut Revelionul în Piață. Înainte de focurile de artificii, primarul Emil Boc estima că sunt 10.000 de oameni în Piața Unirii și pe străzile adiacente.

„Cele bune să se adune, cele rele să se spele și să pregătim 2023. Vă mulțumesc frumos, dragi clujeni, că ați venit într-un număr atât de mare aici în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Acest oraș este minunat, este primul oraș din România în ceea ce privește calitatea vieții datorită vouă, datorită dumneavoastră, dragi clujeni. Cei care au băut ceva să spună «da», cei care nu-au băut …N-ați mâncat, n-ați băut nimic, oameni buni? Ia să vedem. Cei care au băut deja un pahar de șampanie să spună ca mine «Cluj-Napocaaaaa». Bravo, puțină gălăgie, puțină gălăgie. Așa, optimiști. Să-i salutăm și pe cei de pe roată, e foarte multă lume pe Napoca, pe Eroilor. În toată țara e multă lume pe stradă, să le transmitem un mesaj de la Cluj tuturor românilor oriunde s-ar afla ei, «La mulți ani, cu drag și sănătate» și să știe că îi așteptăm acasă în România., și de ce nu, la Cluj-Napoca. «La mulți ani, dragi clujeni». Vă rog să vă pregătiți paharele, șampania, și eu am pregătit o șampanie aici ca de la Formula 1 pentru clujeni de nota 10 să pregătim trecerea în 2023 ca după aceea să ne bucurăm de tot ce a fost mai frumos în 2022. Vă doresc tuturor un an mai bun și faceți un bine oriunde puteți pentru că atunci vom fi întotdeauna cei mai buni. Sunt peste 10.000 de clujeni, cred, în piața centrală a Clujului și asta arată faptul că clujenii știu și să se bucure, și să muncească, dar, mai ales în seara asta știu să se distreze. Mai multă gălăgie, cei care țin cu U Cluj să spună «U» Cluj. Mai multă gălăgie pentru Cluj-Napoca”, a fost mesajul primarului la trecerea dintre ani.

sursă foto: Municipiul Cluj-Napoca/Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu