Închide

Winter Sale continuă cu și mai multe oferte, iar anticarii revin cu obiecte vintage în Iulius Mall Cluj (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - ian. 21, 2022 0 200

Blue Monday a trecut cu bine, așa că meriți un „happy weekend”, care să te deconecteze de la activitățile cotidiene. La Iulius Mall Cluj continuă campania de reduceri „Winter Sale”, în cadrul căreia s-au alăturat și mai multe branduri, cu oferte speciale, care ajung și până la 70%. Iar dacă tot vii  la Iulius Mall, poți să treci și prin Atrium, să vezi ce obiecte cu patina timpului au adus colecționarii!

A venit timpul să îți pregătești garderoba pentru primăvară. Dacă preferi stilul casual ori pe cel classy, sport, elegant sau business, brandurile din Iulius Mall Cluj au piese statement pentru noul sezon, dar și reduceri de până la 70% la colecții inspirate. Culori pastelate, materiale fresh și croieli confortabile sunt câteva dintre detaliile pe care le poți descoperi la Liu JoGuessOrsayMotiviSuperDryLee CooperUS Pollo Assn., dar și la celelalte magazine de fashion. Consultă catalogul online și vezi ce branduri participă în campania Winter Sale!

Un must-have sezonul acesta sunt botinele cu toc stiletto, mocasinii, dar și sneakerșii. EccoBenvenuti și Nike afișează reduceri de până la 60% la o varietate de produse. Campania Winter Sale continuă și în locațiile de Beauty & Care, iar SephoraKiehl`sThe Make-up Shop și Profi Hair Shop au redus prețurile cu până la 50%.

Bijuteriile sunt la promoții care ajung și până la 40%, la ParfoisSabriniSokolov și Samsonite. În Iulius Mall Cluj poți să îi completezi garderoba de școală sau grădiniță a celui mic de la Priky & YouNoriel și Coccodrillo. Descoperă ce magazine au reduceri în această perioadă, accesând catalogul online al campaniei Winter Sale!

Accesoriile vintage dau o notă de mister și personalitate oricărei ținute. După maratonul reducerilor, vino în Atrium, unde, în perioada 21 – 23 ianuarie 2022, anticarii vor fi prezenți cu piese unice. Pasionații sunt așteptați să își completeze colecțiile de numismaticătimbre ori viniluriPiesele de mobilier micîn stil baroc ori rococo, din lemn masiv, ori tablouri pictate de artiști ai vremurilor de demult sunt câteva dintre propunerile pe care le vei descoperi în Iulius Mall Cluj.

 Acest text are caracter de PUBLICITATE

Photo by Vlad Cupsa

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare