Închide

Vlad Munteanu: „Vrem în cupele europene, trebuie să ieșim din insolvență”

Sport by Catalin Suciu - iun. 19, 2014 0 251

Universitatea se pregătește de noul campionat și se va pregăti în Austria în perioada următoare. Oficialii clubului vorbesc din ce în ce mai mult de o eventuală participare într-o cupă europeană.

 PREZENTARE MAXIMILIAN NICU LA UNIVERSITATEA CLUJ

„Am adus jucători care au o mentalitate care se pliază pe acest club. Vrem în cupele europene, trebuie să ieșim din insolvență, asta înseamnă să ne plătim datoriile. Facem o treabă bună, salariile sunt plătite la zi, planul de reorganizare se respectă. Cu o clasare cât mai sus poate vom reuși să ieșim din insolvență. Universitatea este un club curat, suntem în top cinci din România”, a punctat Vlad Munteanu, administratorul special al clubului.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu