Închide

Vin banii la bugetul local cu milioanele de euro: doar amenzile date de polițiștii locali în Cluj-Napoca anul trecut depășesc două milioane de euro

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - mart. 09, 2023 0 233

Vin banii la bugetul local cu milioanele de euro: doar amenzile date de polițiștii locali în Cluj-Napoca anul trecut depășesc două milioane de euro.

Informația vine din bilanțul Poliției Locale pe anul trecut publicat îna ceastă săptămână. Conform raportului, anul trecut în Cluj-Napoca au fost constatate și aplicate un număr de 52.147 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 11 milioane de lei, mai exact 11.010.102 lei, adică 2,2 milioane de euro. Dintre acestea, 13.236 sancțiuni contravenționale au fost avertismente. Numărul proceselor verbale de constatare a contravenției (PVCC) a crescut cu peste 1.500 față de anul anterior, iar suma încasată din amenzi – cu peste 93.800 de lei, adică peste 18.000 de euro.

Principalele fapte contravenționale au vizat depozitări ilegale de deșeuri, cerșetorie, tulburarea ordinii publice, depășirea nivelului de zgomot, neplata parcărilor, opriri ilegale, fațade degradate, comerț ilegal și altele.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu