Închide

VIDEO Van Buuren s-a despărțit de România, dar promite să revină. „Aștept să-mi văd numele această clădire!” Mesaj ferm al DJ-ului pentru publicul său

FestivalMuzicaTop News by Catalin Suciu - aug. 07, 2016 0 4093

Artistul olandez și-a depășit din nou programul la Untold2016, așa cum o făcuse și în urmă cu un an. Sâmbătă spre duminică a mixat peste patru ore, un record greu de depășit de vreun al DJ de renume la Untold, cel puțin.

N-a fost suficient, iar la final, Armin van Buuren s-a închinat în fața fanilor ieșiți de pe stadion pentru a-și lua la revedere. (DETALII AICI). Duminică după-masa ar fi dorit să organizeze o conferință, însă programul nu i-a mai permis. Olandezul a oferit, totuși, câteva reacții reprezentanților mass-media, la Aeroportul Internațional Avram Iancu.

„Sunt puțin obosit, dar mi-a plăcut foarte mult din nou. Mă simt excelent aici, la Untold. Vedeți această clădire? Aștept să-mi văd poza pe ea anul viitor”, a glumit acesta, indicând un stabiliment din vecinătatea aeroportului.

„M-am închinat în fața publicului în semn de recunoștință pentru ca eu aș fi nimic fără ei. Așa am simțit în acel moment. Să le mulțumesc fanilor, organizatorilor, tuturor”, a adăugat acesta.

Van Buuren a fost ferm în privința promovării concertului său pe rețelele de socializare. „Cineva pune ceva pe facebook, banii merg la facebook. Este ciudat pentru mine ca oamenii să creadă că muzica e gratis. Nu -i judec, dar ar trebui legi ferme care să reglementeze aceste lucruri. Se pregătesc noi generații de artiști care merită să aibă anumite compensații pentru munca lor. Trebuie să le dăm o șansă și lor.  E important ca lumea să înțeleagă că muzica nu e gratis”, a mai spus acesta.

Știre în curs de actualizare.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.