Închide

VIDEO Un tânăr nevăzător se împiedică de trotinetele lui Boc, pe o stradă din Cluj-Napoca. Pericolul trotinelor a mai fost semnalat și în alte rânduri de reprezentantul USR, Emanuel Ungureanu

AdministrațiePoliticaTop News by Actual de Cluj - aug. 29, 2020 0 616

Mai multe imagini au împânzit rețeaua facebook, imagini din care reiese cum un nevăzător se împiedică de niște trotinete, mai nou lăsate aiurea cam peste tot prin oraș.

„Am explicat îndelung în mai multe postări publice că în lipsa unui regulament clar de folosire a trotinetelor electrice, disconfortul creat pentru mulți locuitori din orașul nostru este unul major”, a scris deputatul USR, Emanuel Ungureanu, pe pagina de Facebook. El este și contracandidatul lui Emil Boc la Primăria Cluj, însă nu e pentru prima oară când politicianul semnalează pericolul provocat de trotinetele care au împânzit orașul.

„Primăria Cluj-Napoca a promis că va face un regulament pentru aceste mijloace de locomoție, celebrul se va face a însemnat de-a lungul anilor: linia de tramvai către Florești, filarmonica, spitale noi, și multe alte promisiuni. Noul se va face este…metroul. Între timp ne împiedicăm de lucrurile aparent mărunte care au rămas nefăcute” – a comentat Ungureanu.

În 9 august, Ungureanu arăta cât de periculos este pentru copii să se joacă în parc, riscâd permanent să fie accidentați de cei care se dau cu trotinetele.

„Astăzi am strâns semnături în Parcul Central din Cluj-Napoca, alături de echipa Alianței USR-PLUS! Am vorbit cu foarte multe familii tinere care erau îngrijorate de mulțumea de trotinete electrice care circulă nestingherite prin zona de promenadă”, a scris Ungureanu, exemplificând cu un filmuleț.

ATENȚIE, PERICOL!!!Astăzi am strâns semnături în Parcul Central din Cluj-Napoca, alături de echipa Alianței USR-PLUS!Am vorbit cu foarte multe familii tinere care erau îngrijorate de mulțumea de trotinete electrice care circulă nestingherite prin zona de promenadă.Avem o problemă în Cluj-Napoca cu aceste mijloace de distracție care pot fi închiriate foarte ușor și care circulă nestingherite, cu viteză foarte mare, în parcuri unde sa joacă mulți copii.Pericolul de accidente este uriaș, fac un apel la Poliția Locală din Cluj-Napoca să se implice, NU am văzut niciun polițist local în Parcul Central din Cluj-Napoca!Indolența șefului Poliției Locale, pensionarul de lux, Bonțidean, poate să ducă la tragedii.Aștept măsuri urgente din partea primăriei Cluj-Napoca care administrează Parcul Central!Trebuie să ne simțim în siguranță în singurul parc important din zona centrală a Clujului.Îi mulțumesc frumos colegei mele Daria pentru imaginile surprinse pe care le-am completat cu o filmare realizată în același parc Central din Cluj-Napoca.RESPONSABILITATE ȘI SIGURANȚĂ!

Publicată de Emanuel Ungureanu pe Duminică, 9 august 2020

Sursa Foto-Video: Facebook/Emanuel Ungureanu

Nici un comentariu

Scrie un comentariu