Închide

VIDEO Un gimnast din Olanda critică dur condițiile de la Campionatul European din Cluj

ActualitateTop News by Catalin Suciu - apr. 23, 2017 3 4980

Bram Verhofstad face parte din lotul Olandei deplasat la Cluj în vederea Campionatului European de Gimnastică.

Olandezul se plânge de  hotel, de mâncarea oferită și de condițiile de la antrenament. „Mai bine mă arunc de la etaj decât să iau prânzul aici”, arată acesta într-o filmare postată ulterior pe facebook.

Din imagini se observă că el e cazat la Hotel Belvedere, de pe Cetățuie. În imagini se observă că sportivilor li se oferă la masă inclusiv ouă vopsite de la Paște.

La antrenament, olandezul susține că anumite aparate se află într-un beci.

Aici și varianta oficială de pe canalul de You Tube al sportivului olandez:

3 comentarii

 1. titlul incendiar pentru nimic – daca privit atent video-ul e un adolescent nu foarte multumit dar sa zici ca a „criticat dur” e o minciuna. sau vrea ziarul sa ii dea una lui emil boc sau sa puna paie pe foc sa se umfle nationalismul in noi, ceva de genu. dar m-am lamurit cu jurnalismul pe iarul asta

 2. „IEXCIEPTIONAL” articolul ! La obiect , arata opinia a cel putin 134,67253 % din participanti ! Ei si ce ?
  Mi-a scapat pasajul cu aruncatul de la etaj ?
  „Beciul ” despre care e vorba ( Basement in engleza , poate fi tradus ca subsol ,asta daca vrei … ) este de fapt sala mica de la Polivalenta. Acum ce sa zic poate ca in Olanda ( sau acasa la „giurnalist” ) a cobori cateva trepte inseamna „beci „( varianta peiorativa). Dar din cite cunosc un „beci” poate fi si foarte mare, de exemplu acea sala sau o vinoteca. „beci” suna bine la lobotomizati.
  Din filmari se mai vede ca baiatul este un exibitionist care se filmeaza in toate ipostazele posibile ( lipseste sau poate nu si o filmare cu „prietenul” in timpul actului ). Singur recunoaste ca la inceput s-a plins de caldarura , dupa care i s-a facut frig. TRAIASCA „giurnalismul dupe ureche ” !
  De fapt, ce ne trebuie sa organizam competitii,sa ne invadeze si sa ne critice strainii ? Nu mai placut e sa ramanem singuri in amaru’ nost’ ( sau basement, poate beci , de ce nu latrinele noastre) ? Unde mai pui, ca ne-am facut si de ras ( vorba lui chilotea de la latrina4 – pardon tvr), ca ne-a plouat intr-o sala ( acelasi beci ) ! Pai nu mai bine ii lasam pe bucuresteni sa se faca de ris, ca nici macar NU au inceput sa construiasca Sala cu care au cistigat atribuirea acestor Campionate.

 3. acuma ce sa zic de acest tanar care este expert la limba si literatura gimnastica. Si vine chiar din Olanda. Se vede de la o posta ca are probleme de personalitate.Crede ca daca se pozeaza din toate unghiurile devine mai frumos. NU,acest olandez zburator nu e frumos si nu este nici educat. Dar cu educatia e alta problema . Saracul e crescut doar cu fructe si legume din sera si fara gust si poate ca nu a mancat pana a venit la Cluj doar viermi si fructe de canal de la el din Olanda. Dar,are voie sa-si dea cu parerea caci gusturile nu se comenteaza. Daca nu ii place de noi,cu atat mai bine si sa ramana la el acasa ca poate se rupe barajele de la marea nordului si-l ia valul si ar vrea sa fie sus la belvedere la noi sa contemple orasul.

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.